Lagt på Storkene.dk den 3. september 2019
 

Nu sættes gravearbejdet i gang!

Torsdag sættes der gang i det helt store gravearbejde ved Smedager, hvor der skal udgraves op til 16 små og større paddesøer.

Dermed ligger det nu helt fast, at vandhullerne kommer til at stå klar, når storkeparret igen sætter fødderne på dansk jord til foråret. Projektet er finansieret af Markus Jebsens Naturpulje.

”Det er mildt sagt en meget stor dag for Storkene.dk. Hvis nogen for et år siden havde sagt til mig, at vi i slutningen af 2019, havde fået accept for - og fundet finansiering til -  at skabe 16 paddevandhuller omkring storkereden, havde jeg formodentligt skraldgrinet og rystet på hovedet” siger en glad Mogens Lange Petersen fra Storkene.dk, der stadig ikke helt kan forstå, at projektet nu virkeliggøres.

”Ikke bare for storkenes skyld, men også for padderne og de mange andre arter, der nyder godt af projektet, er dette  bare så stort. Jeg må stadig knibe mig i armen af og til – og lige mærke efter om jeg drømmer”.


Det 120.000 kroner dyre paddevandhul, der startede det hele.
(Foto: TV-Syd/Storkene.dk)

Men om kort tid kan Mogens Lange Petersen godt stoppe med at knibe sig i armen på. Her opholder han sig selv ved et af de første vandhuller.

Det sker under et pressearrangement, der afholdes fredag den 6. september klokken 11.00. Her vil både Jesper Tofft, der repræsenterer både Markus Jebsens Naturpulje og Ravnhøj Consult, samt Mogens Lange Petersen fra Storkene.dk, være tilstede under opførelsen af det første vandhul.

Ønsker man adgang til arrangementet, bedes man kontakte Jess Frederiksen på tlf. 24 66 66 58.

Bemærk: Kun pressen der har adgang.



 

© Copyright 2024 | Storkene.dk 
Powered by: Webex ApS