Lagt på Storkene.dk den 6. maj  2021
 

 
Populær brevkasse på TV Syd
 
Snart vil man også kunne finde den meget populære brevkasse, som mange kender fra TV-Midtvest, på TV-Syd. Årsagen er, at rigtig mange af de spørgsmål der kommer ind i brevkassen i stor stil drejer sig om storkeparret i Smedager. Det er noget der vækker glæde hos Storkene.dk.
 
”Det giver virkelig mening, at smække de to brevkasser sammen, så de er synlige begge steder” siger storkeeksperten hos Storkene.dk, Mogens Lange Petersen.


 
Storkeeksperten Mogens Lange Petersen
(Foto: Svend V. Mikkelsen, TV-Midtvest)


”Interessen for at stille spørgsmål til os via brevkassen er helt enorm. Sidste år fik vi besvaret over 1100 spørgsmål over hele sæsonen, men allerede her i starten af maj, er vi oppe på 650 besvarelser og er derfor helt sikre på, at vi kommer til at overgå sidste års antal besvarelser”.
 
Selvom der bliver brugt nogle timer på besvarelserne, er det en stor fornøjelse at kunne svare på de mange gode spørgsmål.
 
”Ofte er det sådan, at man ikke lige har svar på alle spørgsmål og derfor må man søge i bøger eller ”spørge en ven” for at finde svar. Det bliver man faktisk selv klogere af. Og da vi i år har tilknyttet vores helt egen dyrlæge Bjarne Ø. Rasmussen, vil mange dyrebiologiske svar komme fra ham” udtaler Mogens Lange Petersen.




 

© Copyright 2024 | Storkene.dk 
Powered by: Webex ApS