Lagt på Storkene.dk  12. september 2021


 
Bayern og Baden Württemberg – det ægte Tyskland med den smukke natur
 
Pandemien har sat en stopper for vores rejseaktivitet i det sidste års tid.  Et af de store afsavn for de fleste af os har netop været manglen på muligheden for at komme ud at se verden. Men nu slår vi dørene på til nye rejser.  

Vi starter med en fantastisk rejse til Bayern og Baden Württemberg.

Nogle tænker måske hvad storke har med Bayern at gøre. Det er jo bare øl og pølser i stride strømme kombineret med alpehornsmusik.
 
Men Bayern er så meget andet end det, hvilket vil vi gerne bevise for jer. Naturen er fantastisk og mange fugle, som har svært ved at trives hos os, har det godt her. Og så vrimler det - helt bogstaveligt - med storke som aldrig nogensinde før i både Bayern samt nabodelstaten Baden Württemberg. Bestanden er på et niveau, som ikke kendes fra tidligere tider. 

Denne rejse foregår i dagene 25/5-29/5 2022. Det er det tidspunkt hvor foråret lakker mod enden og bliver til sommer og hvor storkene har deres højtid. I de fleste reder vil der allerede være unger og dermed masser af aktivitet.

Turen slutter af i Dachau, hvor der vil være mulighed for, at besøge KZ Dachau museet og  mindeparken, der ligger kun 15 minutter fra vores hotel. 

Hent hele turprogrammet her:





Se hvad du kan opleve i denne billedeserie fra Bayern og Baden Württemberg 
 

© Copyright 2024 | Storkene.dk 
Powered by: Webex ApS