Lagt på Storkene.dk  19. oktober 2021




Velkommen indenfor i Storkeshoppen
 
Så er tiden endelig kommet til, at Storkene.dk kan slå dørene op for Storkeshoppen, hvor du kan købe produkter fra Storkene.dks helt eget lille univers. 
 
Det er noget mange af vores medlemmer har set frem til – og som ikke mindst formanden for Storkene.dk er meget stolt og glad for at kunne præsentere. En ide, som blev vedtaget på et bestyrelsesmøde i oktober 2020, bliver nu endelig til virkelighed.
 
”Det har kostet blod, sved og tårer at få shoppen stablet på benene og sortimentet er endnu ikke helt så bredt, som vi kunne ønske os det. Men Rom blev ikke bygget på en dag. Alting har en start – og det er her vi er nu” udtaler Jess Frederiksen.
 
”Vi kommer til løbende at udbygge og tilpasse sortimentet, sådan at det, afspejler det vores medlemmer og kunder efterspørger. De produkter vi har på hylden nu, er næsten alle blevet en del af sortimentet, på grund af de ideer vi har modtaget fra vores medlemmer, som vi i høj grad har lyttet til og inddraget i opbygningen af dette første spæde sortimentet”.
 

 
 
Professionelle kræfter bag webshop og logistik
 
Men man skal ikke glemme at fortælle historien om, hvem det er der gør det hele muligt.
 
Opbygningen af selve modulet til webshoppen, står Mikkel Madsen og Tobias Karentius Kromann Dahl fra virksomheden Apptitude bag. De har knoklet for at få shoppen færdig til tiden. En opgave der blev præsenteret for de to unge gutter i foråret – og som de nu har færdiggjort.

"Da Storkene.dk præsenterede opgaven for os, var det vigtigt for os at finde en løsning, der ville resultere i en nem og overskuelig merchandiseshop. Den skulle ikke kræve for meget vedligeholdelse og blive en god brugeroplevelse for Storkene.dk's støtter såvel som de frivillige administratorer af webshoppen var i fokus", udtaler Tobias Karentius Kromann Dahl.

”Når vi nu ser på resultatet, så syntes jeg faktisk, at det er blevet til en rigtig fin webshop, som både er brugervenlig og indeholder flotte produkter.


Smykker fra Adrian Parker Studio finder man i shoppen



I første omgang havde Storkene.dk annonceret efter frivillige til at stå bag lager og forsendelse. Mere end to håndfulde frivillige meldte sig til opgaven, som dog viste sig, at være større og mere omfattende end forventet. Derfor måtte vi ty til mere professionelle løsninger for at løse lager og logistikdelen. Så når I køber i shoppen, vil det være Imran og hans team af medarbejdere hos Lagerhotel24, der vil betjene jer.
 
”Det var en noget løst formuleret opgave Jess Frederiksen fra Storkene.dk opstillede for mig. Han kunne ikke fortælle mig om hvor mange produkter der skulle på lager, hvor mange pakker der skulle sendes, hvornår de ville i gang osv. Men efter et par møder og et par kopper kaffe, fik jeg strikket en løsning sammen, som Storkene.dk kunne bruge” siger Imran Ahmed fra Lagerhotel 24.
 
”Vi er glade for at have fået opgaven, der måske ikke er så stor i starten, men som sikkert vil udvikle sig og ser meget frem til at plukke varer ned fra hylderne og sende ud til kunderne hos Storkene.dk” siger Imran Ahmed, der udover at have et lager af artikler for Storkene.dk også håndterer både kvalitetscykelhjelme og lækre sokker.

"Når varene er plukket går der mellem 1-3 dage før kunden har pakken. Leveringstid og pris afhænger af kundens valg af transportløsning, der enten kan være med GLS, Postnord eller DAO" siger Imran Ahmed.

 
 
 
 
Er spændt på udviklingen
 
Jess Frederiksen er meget spændt på hvordan det hele udvikler sig. Ligesom da han startede foreningen, har han igen fået sommerfugle i maven. Ifølge ham er støtteshoppen ikke ”do or die” for Storkene.dk.

"Støtteshoppen skal ses som en måde at udvide det økonomiske grundlag hos Storkene.dk og sætte os i stand til at gennemføre langt flere af de mål vi sætter os. Hos os går pengene fra salget alt ikke til et stort bureaukrati og tung administration. Det er klart, at det koster at drive en forening i vækst, men vi kommer aldrig til at blive en gumpetung organisation uden store ambitioner på storkens og naturens vegne. Derfor vil overskuddet fra salget alt overvejende gå direkte i storkenes lommer. For det er for deres skyld, at støtteshoppen er startet – og nå ja, så glemmer vi heller ikke de mange storkefans derude. De får nu også noget for deres penge”.


 
Plakater er med i Storkeshoppen. 
(Foto: Åki Martinsson)


Storkene.dk lægger ud med et lille åbningstilbud på de meget flotte plakater – køber man tre af dem, fås den sidste til halv pris.

Udover plakater vil der i opstartsfasen være smykker og beklædning i Storkeshoppens sortiment.

Og husk - der er fri fragt for køb over 400 kroner.
 

 
Instagram skal markedsføre støtteshoppen

I forbindelse med lanceringen af støttehoppen, har Storkene.dk valgt at blive repræsenteret på Instagram.

Kvinden bag Instagramsiden er Jeanette B. Larsen, 33 år, fra Ringkøbing.  Hun har takket ja til at stå som tovholder på de sociale medieplatforme som Storkene.dk er repræsenteret på. Jeanette er medlem af Storkene.dk og er, siden hun blev opmærksom på foreningen, blevet en af de mange tusinde danske ”storkomaner”. 

"Jeg fandt frem til Storkene.dk for lidt mere end et år siden. Jeg faldt hurtigt pladask for storken, der bare er sådan en fantastisk og smuk fugl og har allerede brugt tusindvis timer på at studere storken og lære mere om den. Da jeg fik muligheden for at være frivillig i Storkene.dk blev jeg glad. På den måde kan jeg nemlig være med til at hjælpe storken tilbage til Danmark som ynglefugl" udtaler Jeanette B. Larsen. 



Jeanette B. Larsen (Privatfoto)


Hvordan Jeanette kunne hjælpe til hos Storkene.dk lå faktisk lige for. 


"Siden jeg var teenager har jeg interesseret mig for billede- og videouniverset. Jeg bruger mange timer på at redigere og lave videoer m.m. Dette kan ofte være udfordrende, men netop udfordringer er lige mig. I 10 år har jeg  kendt til Instagram, der er helt anderledes skruet sammen end Facebook og er populært blandt stort set alle aldersgrupper" siger Jeanette B. Larsen.

"Det jeg ønsker at gøre for Storkene.dk, er, via de sociale medier, at hjælpe til med udbredelsen af kendskabet til storken og ikke mindst slå et slag for den nyåbnede støtteshop"
 
Storkene.dk ser frem til at få en ferm og dedikeret tovholder til at styre de sociale medier og til samarbejdet med Jeanette om denne vigtige opgave.  
 

_______________
 
Kig indenfor i vores to nye univserser her:

www.storkeshoppen.dk
Storkene.dk / Instagram


 

© Copyright 2024 | Storkene.dk 
Powered by: Webex ApS