Forside    Sitemap    Printvenlig udskrift             
   Om os
   Projekter
   Om storken
   Sponsor
   Links
   Kontakt
   Cookies
Velkommen

Storkewebcam fra Smedager

   
Følg med i livet i en Sønderjysk storkerede
Webcam fra storkereden i Smedager
Klik ind på TV Syd, som i år står for driften af vores kamera. Samme sted lægger vi regelmæssigt historier om storkene ind via Twitter.Giv en hånd med - meld dig ind i Storkene.dk

Det kræver aktive medlemmer og støtter, at hjælpe storken tilbage til Danmark. Derfor har vi brug for al den hjælp vi kan få. Vi har nemlig ingen stor pengetank at trække på og er afhængige af donationer og medlemsbidrag.
Vi bruger mange kræfter på at få opsat storkereder, lave informationsarbejde om storken, etablere paddevandhuller og i det hele taget for at skabe bedre muligheder for at storken kan komme tilbage til Danmark igen. Mange mener det er spildt arbejde - til det må vi bare sige; det er aldrig for sent! Og hvis ingen gør noget for storken, så sker der med garanti ingenting. Vi tror på storken og tror på at vort arbejde nytter.
Personerne bag foreningen Storkene.dk kæmper en utrættelig kamp og bruger ganske mange timer på arbejdet for Danmarks gamle nationale symbol storken. Men alene og uden støtte klarer vi det ikke.
Vi håber derfor på din støtte til Storkene.dkSTORKENE.DK          Tlf:     Storkene_DK@yahoo.dk
powered by webex