Storkene.dk Storkene.dk Storkene.dk Storkene.dk Storkene.dk Storkene.dk Storkene.dk Storkene.dk


Vil du læse mere om Storkene.dk kan du med fordel hente vores storkefolder i PDF format helt gratis.

Støt vores paddevandhulsprojekt i Smedager

Storkene.dk vil hjælpe storkeparret i Smedager i form af et godt paddevandhul, som kommer til ligge lige op af storkereden. Men det koster penge og desværre har vi ikke midler nok til, at vi selv kan finansiere projektet. Derfor har vi akut brug for din hjælp, således at vandhullet kan stå klart, når storkeparret ankommer i april måned.

For at hjælpe os tættere mod målet, modtager vi gerne donationer. Det kan gøres nemt via MobilePay - hold blot dit mobilkamera op foran QR koden - så kommer du direkte ind på MobilePay appen. 


Læs mereVær med os på Facebook

Du kan få mange nyheder her på vores hjemmeside. Men på Facebook har du mulighed for at dele dine egne historier og billeder samt chatte med teamet hos Storkene.dk.
Læs mere


Storkene.dk er på Youtube

Med vores drone, har vi lavet optagelser af storkeparret i Gundsølille. Dem kan du se på vores Youtube kanal. Storkeparret ænser ikke dronen under optagelserne og lider ingen fare.

 

Læs mere


Hjælp os med at hjælpe storken
Storkene.dk har ingen stor pengetank at trække på. Vi kan se, at vores arbejde med bl.a. opsætning af storkereder hjælper storken på vej.
Men for at fortsætte dette arbejde, har vi brug for din hjælp. Uden støtte klarer vi det ikke.


Læs mere


Storkerejser med Storkene.dk
Storkene.dk arrangerer rejser til forskellige steder i Europa, hvor storken ikke er så sjælden en fugl . som den er her i landet. Ofte går rejserne til vores nærområde, men turene kan også gå lidt længere væk. I 2018 var Storkene.dk på rejse i Spanien. Storkene.dk havde en af de bedste naturfotografer med på turen. Nemlig vores helt egen Alf Blume, der fik en masse gode billeder, som han har delt med os.Læs mereStorkene på TV Syd
Fra marts måned 2019 kan du igen se live transmission fra storkereden i Smedager. Kameraet har siden 2014 været vores bud på et realityshow fra en storkefamilie. Vi følger her de daglige gøremål for storkeforældrene, glæde, kærlighed og endda død. 

Se klip fra årets gang i storkereden 2018 og læs mere om projektet som Storkene.dk og TV-Syd driver.
Læs mereByd storken velkommen
Byd en af de flotteste fugle velkommen med opsætningen af en storkerede. Vi har et stort lager af redestativer, som er lige til at flette, fylde op med fyld og sætte op på en pæl. Men inden du beslutter dig for en storkerede, er der et par ting, du skal tage stilling til.Læs mere
 


© Copyright 2019 | Storkene.dk 
Powered by: Webex ApS