Lagt på Storkene.dk den 22. marts 2020 


Der findes kun en Tommy - vogt Dem for efterligninger 

For en uge siden landede Tommy - eller hvad vi troede var Tommy. Det var det jo som bekendt ikke, da der var tale om en hollandsk stork, der blot brugte reden som motel. Lidt senere landede så en stork uden ring, som vi så antog var Annika. Men vi blev alle snydt af efterligninger.

Nu en uge senere, er den rigtige Tommy landet. Og denne gang er det ganske vist. Søndag klokken 08.10 landede den rigtige stork.

"Benny Appel, der er storkeparrets vært, fik straks kontakt med storken, der efter at have sundet sig lidt, fløj ned og fik en godbid som belønning for den lange flyvetur. Det ER Tommy denne gang - der er ingen tvivl" siger en sikker Benny Appel.Tommy troner på reden efter at have modtaget en belønning af Benny Appel 
(Foto: TV-Syd / Storkene.dk)


Han er landet 10 dage tidligere end i 2019, hvor Tommy ankom til Smedager den 1. april, mens hunstorken Annika sidste år ankom den 31. marts.

Om Tommy nu skal til at have med rivaliserende storke at gøre, vil de kommende dage vise. Der har været hele 4 storke forbi reden, hvoraf den ene var ringmærket med en dansk ring, der dog ikke blev aflæst.

Tommy skal formentlig blot vente et par dage, før magen siden 2014 ankommer. 

I Flynder i Vestjylland venter man stadig på storken, men det lader til at der er ved at ankomme mange storke til Nordeuropa i disse dage, så der går formentlig ikke længe før storken lander der også. I Gundsølille, hvor storkeparret som sædvanlig har overvintret, er man ved at gøre klar til at indlede ynglesæsonen.


 

© Copyright 2020 | Storkene.dk 
Powered by: Webex ApS