Lagt på Storkene.dk den 18 marts 2020 

 

Total forvirring - også på storkefronten

Forleden skrev vi en overskrift at ”spændingen er slut”
Det var en overskrift der bestemt ikke passede med virkeligheden. Intet er normalt i år. Heller ikke på storkefronten.


Storken på reden i Ribe på Haderslevvej (Foto: Inge Christensen)
 
Først troede vi, at det var Tommy der landede i reden i Smedager i søndags. Men ved nærmere eftersyn, viste det sig, at der var tale om stork fra Holland. Få timer efter at den mandag var forduftet, landede Annika så på reden. Eller hvad vi troede var Annika. Storken lod til at være meget stedkendt og lignede i det store og hele Annika. Benny Appel, der har gården hvor storkeparret bor, var også sikker i sin sag.

Tirsdag kontaktede Inge Christensen fra Ribe Jess Frederiksen fra Storkene.dk. "Vi har en stork i reden og der er ingen ringe på den. Den er meget ren i fjerdragten og på benene og ligner den der var i Smedager"
Er det mon storken fra Smedager, som nu er på reden i Ribe?

Samtidig som storken blev set i Ribe, var der en stork med en sort ring på højre ben i Tørring. Nøjagtigt som den stork der stod i reden i Smedager i søndags.


Storken (som vi troede var Tommy) er nu i Tørring. 
(Foto: Lars Juul)
 
Så forvirringen er total – og det gør jo bare det hele meget mere spændende. Er det ikke Annika, så viser det her jo bare, at trykket fra bestanden i Holland og Nordvesttyskland er meget stor. Præcis som vi har forventet det, vil der nu begynde at komme flere storke til Danmark.

Og Tommy og Annika? Tja, de skal nu nok dukke op en af dagene.
Forsættelse følger !

© Copyright 2020 | Storkene.dk 
Powered by: Webex ApS